Monday , April 29 2024

Instanta decide azi daca Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 iau in discutie, joi, cererea fostului senator Dan Voiculescu de eliberare conditionata.
voiculescu

Dan Voiculescu este incarcerat, dupa ce a fost condamnat in 2013 la zece ani de inchisoare pentru spalare de bani.
La inceputul anului, instanta a respins prima cerere facuta de Voiculescu, aceasta fiind a doua solicitare. Decizia Judecatoriei Sectorului 5 nu va fi definitiva.
Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).
Gheorghe Mencinicopschi si fostul director al ADS Corneliu Popa au fost condamnati la cate 8 ani de inchisoare, iar fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis la 7 ani de inchisoare.
Fostul senator este judecat si in dosarul de santaj Antena Group-RCS&RDS, cauza fiind aproape de o sentinta finala.
ziare.com

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …

One comment

  1. omul asta a furat 60 mil euro pe care nu ia dat inca inapoi , a primit numai 10 ani iar acum dupa 2,2 ani sa i se de-a drumul . Ce tara de nimica avem , judecatori corupti , .Cica a scris el 11 carti , poate a publicat paginile cu turnatoriile sale la securitate.Rusine .