Tuesday , April 30 2024

CSU Suceava a încheiat sezonul cu o victorie de palmares în fața echipei din Satu Mare

Echipa antrenată de Adi Chiruț și Iulian Andrei s-a impus în fața ardelenilor, cu scorul de 35-26, într-un meci disputat miercurea trecută, în sala LPS, în cadrul ultimei etape din play-out-ul pentru menținerea în Liga Națională de handball masculin 

Handbal. CSU-Suceava-Mesaj-Suporteri

CSU Suceava a încheiat sezonul 2016/2017 cu o victorie de palmares. In ultima etapă din play-out-ul pentru menținerea în Liga Națională de handbal masculin, echipa antrenată de Adi Chiruț și Iulian Andrei s-a impus miercurea trecută, în fața celor de la CSM Satu Mare, cu scorul de 35-26, într-un joc desfășurat în sala LPS.

Formația ardeleană a condus după primele zece minute de joc cu scorul de 6-4, dar universitarii au întors rezultatul pe finalul reprizei și au intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri 17-14. Pe fondul reușitelor lui Preda, Baican și Târzioru, handbaliștii suceveni s-au distanțat pe parcursul reprizei secunde la nouă goluri, scor 35-26.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Duman – Preda (8 goluri), Baican (7 goluri), Târzioru (6), Sipka (2), Burlacu (2), Ciubotariu (2), Soldănescu (2), Costea (2), Mitrea (1), Puljizovic (1), Petrea (1), Alexa (1), C. Bursuc și Olariu. Antrenori: Adi Chiruț și Iulian Andrei.

In celălalt meci disputat miercuri, CSM Focșani a învins, cu scorul de 32-26, pe CSM Făgăraș. Astfel, CSU Suceava a terminat play-out-ul pe locul secund, în urma celor de la CSA Steaua București. (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …