Tuesday , April 30 2024

Foresta, bătută la scor de tenis la Afumați

Cu o echipă adunată de pe drumuri, în preziua meciului, Foresta a pierdut sâmbătă, pe terenul celor de la CS Afumați, cu scorul de 0-6. G“galben-verzii” au fost ridiculizați în prima repriză, când ilfovenii au marcat de cinci ori. A fost cea mai dură înfrângere încasată de echipa suceveană în actualul sezon al Ligii a II-a. Foresta este pe locul 11 în clasament, cu patru etape rămase până la finalul campionatului

Liga2. Afumati - Foresta 6-0

Foresta este la pământ. Echipa suceveană a încasat cea mai drastică înfrângere din actualul sezon al Ligii a II-a, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul formației CS Afumați, cu scorul de 0-6.

Prezenți la acest meci din mila conducerii Federației, care le-a asigurat cazarea și masa la complexul de la Mogoșoaia, “galben-verzii” au fost realmente ridiculizați de ilfoveni în prima repriză.

Vasile Olaru a deschis scorul încă din minutul 4, după ce a transformat impecabil, în vinclu din dreapta porții apărare de Toma Niga o lovitură liberă de la 20 de metri. Peste doar cinci minute, același Olariu a centrat în careu, mingea l-a lovit în cot pe Masella, centralul Mihai Amorăriței a dictat penalty, iar Vlada a transformat lovitura de pedeaspă cu toată opoziția lui Niga, care ghicise colțul.

Trupa condusă de Bogdan Tudoreanu putea reduce din diferență în minutul 18, dar portarul Muțiu a fost inspirat și a scos mingea de la vinclu la o lovitură liberă de la 20 de metri executată de Drugă.

La jumătatea reprizei, CS Afumați a modificat tabela la scor de neprezentare, după ce Costache a luat o acțiune pe cont propriu în banda stângă și a înscris cu un șut din careul mic, pe sub Niga.

Vlada a realizat “dubla” în minutul 39, după o pasă în adâncime, iar Stefan Vasile a stabilit scorul pauzei la 5-0, cu o lovitură de cap.

Bogdan Tudoreanu a făcut două modificări în sfertul de oră petrecut la vestiare, printre care una între buturi, dar ocaziile au continuat să curgă la poarta suceveană, Vlada șutând puțin peste transversală în minutul 57, după o pasă venită de pe flancul drept.

Ilfovenii au pus bomboana pe coliva Forestei în minutul 89, când Al. Mitu a înscris după o gafă monumentală a defensivei sucevene.

Foresta a pierdut la Afumați la scor de tenis, 0-6, dar rezultatul contează mai puțin, în condițiile în care clubul sucevean se chinuie în acest moment să termine un campionat din care ar mai avea de disputat doar patru meciuri, ale căror costuri de organizare se ridică la 25.000 de lei, bani însă pe care “galben-verzii” nu-i au.

CS Afumați: Muțiu – Al. Gheorghe (’57 Căliani), Buzea, Patriche, Robicek – Olariu, Tudorache – St. Vasile (’47 Al. Mitu), R. Avram (’63 Petculescu), Costache – Vlada. Antrenor: Vasile Neagu.

Foresta: Niga (’46 Hânțăscu) – Mihălăchioaie, D. Lung, Masella, Drugă – Cerlincă (’60 C. Buziuc), Stănescu, Dumitriu (’46 Dănilă), Căinari – Vraciu, Grumezescu. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Răzvan Avram deplânge situația fostei sale echipe

Component al lotului Forestei în turul campionatului, mijlocașul Răzvan Avram deplânge situația în care a ajuns fosta sa echipă, adunată de pe drumuri pentru a se putea prezenta la Afumați. ”A fost un plăcut să îmi revăd foștii colegi de echipă. Îmi pare rău pentru ei, situația le-a impus chiar să nu mai facă antrenamente în ultimul timp. Sper că în ceasul al 12-lea să se rezolve probleme grele de la Foresta”, a declarat Răzvan Avram pentru ilfovsport.ro.clasamente liga2 afumati

Rezultatele etapei a XXXIV-a:

Juventus București – Chindia Târgoviște 2-1

FC Brașov – CS Mioveni 0-0

Luceafărul Oradea – Dacia Unirea Brăila 4-1

CS Afumați – Foresta Suceava 6-0

Dunărea Călărași – CS Balotești 2-1

Academica Clinceni – UTA Arad 0-6

Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Râmnicu Vâlcea 3-0

Unirea Stefănești – Politehnica Timișoara 0-3

Olimpia Satu Mare și Metalul Reșița au stat.

Meciul cu Sepsi va fi transmis pe TV

In runda viitoare, Foresta ar trebui să primească sâmbătă, cu începere de la ora 11.30, în direct la Digi Sport și Dolce Sport, vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Organizarea meciului este pusă deocamdată sub semnul întrebării din cauza gravelor probleme financiare cu care se confuntă gruparea de pe Areni.  Cei care vor să doneze bani pentru salvarea Forestei o pot face în contul: RO42PIRB3500772974001000, deschis la Piraeus Bank. (Dănuț CHIDOVET. Foto: frf.ro)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …

One comment

  1. …si mai vor bani!? Cine munceste mââncă cine nu mââncă?