Sunday , May 19 2024

Un botoșănean cu probleme psihice a încercat să intre cu forța în Banca Românească din Suceava

politie

Ieri dimineață, în jurul orei 07.25, Poliția municipiului Su-cea­va a fost anunțată prin 112 despre faptul că o persoană a tras de ușa de la intrarea în Banca Ro­­mâ­nească din central orașu­lui.

Un echi­paj din cadrul Biro­ului de Or­dine Publică Suceava s-a depla­sat la fața locului și a găsit persoana respectivă, pe Daniel Sa­viuc, de 22 de ani, din comuna Vorniceni, județul Bo­toșani, bolnav psihic.

Tânărul a fost dus la sediul Po­liției municipiului Suceava, un­de cu ocazia audierii a declarat fap­tul că nu a intenționat să pă­trundă fără drept în sediul agen­ției Banca Românească, ci doar a vrut să scoată niște bani de pe un card, însă în momentul în care a deschis ușile s-a pornit alarma, motiv pentru care s-a speriat și a fugit din zonă.

După audiere, Daniel Saviuc a părăsit sediul Poliției municipiului Suceava și s-a deplasat la se­diul ING BANK, unde a cerut să-i fie eliberată o sumă de bani din străinătate, lucru care nu s-a putut efectua pentru că nu avea asupra lui documente de identitate și nu a dat alte relații referitoare la lo­ca­ția de unde trebuia să pri­meas­că banii.

Din cauza comportamentului său, botoșăneanul a fost internat la Secția de Neuropsihiatrie a Spi­talului Județean de Urgență Su­ceava în vederea accordării de îngrijiri medicale. (D.Z.)

Vezi si

Candidații liberali la primăriile Comănești și Cacica, ”doi stâlpi ai Bucovinei”, lansați în prezența lui Gheorghe Flutur

Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte PNL și președintele Consiliului Județean Suceava, a participat vineri la lansarea a …