Monday , April 29 2024

VIDEO: Kate Middleton, lectie de stil la Premiile BAFTA

kate-BAFTA

Ducesa de Cambridge le-a dat starurilor de la Hollywood o lecție de strălucire la Oscarurile britanice, deși a participat pentru prima data la gala premiilor BAFTA, relatează people.com.

Kate, în vârstă de 35 de ani și mamă a doi copii, a făcut capetele să se întoarcă când a pășit pe covorul roșu de la Royal Albert Hall, alături de vedete hollywoodiene precum Meryl Streep, Emily Blunt și Amy Adams. Soția prințului William a purtat o rochie neagră lungă, cu umerii căzuți, cu flori imprimate, a designerului Alexander McQueen și a avut o coafură clasică. La rândul lui, prințul William a purtat un smoching clasic, conform Agerpres.

Ducesa de Cambridge și-a completat ținuta cu o pereche de cercei în stil candelabru, despre care Kensington Palace nu a precizat dacă sunt ai săi personali sau provin dintr-o colecție.
Gala premiilor BAFTA s-a desfășurat la Royal Albert Hall, la mică distanță de Kensington Palace, reședința oficială a ducesei de Cambridge și a soțului ei William, precum și a copiilor lor, George și Charlotte.
Împreună cu prințul William și prințul Harry, Kate este o mare susținătoare a industriei britanice de film. Ea a participat la filmarea unui film de animație în scopuri caritabile de către de casa producătoare premiată cu Oscar Aardman Productions și a vizitat studiourile care au realizat seria Harry Potter în 2013.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …