Friday , May 3 2024

VACANTA PANA MIERCURI. Toate scolile si gradinitele din judet sunt inchise luni si marti

elevi

Vacanta prelungita pentru toti elevii si prescolarii din judet. Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a anunţat sambata că toate grădiniţile, şcolile şi liceele sucevene vor fi închise în zilele de luni şi marţi, cursurile urmand a fi reluate miercuri, 11 ianuarie 2017.     Harasim, a declarat că hotărârea a fost luată în tinandu-se cont de faptul ca pentru   luni şi marţi se anunţă temperaturi extrem de scăzute.

„Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca preşcolarii şi elevii, inclusiv învăţământului liceal să nu meargă la cursuri la începutul săptămânii viitoare, în zilele de luni şi marţi”, a anuntat prefectul Harasim.

Deocamdata, in judetul Suceava, conform prefectului Constantin Harasim,  nu sunt probleme legate de circulaţia rutieră pe drumurile judeţene şi naţionale, şi nici zone în care a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică.

Pe de alta parte, cursurile studentilor de la USV vor fi reluate luni, conducerea Universitatii sucevene neanuntand inca o eventuala suspendare a orelor pentru prima zi a saptamanii viitoare. (O.S.)

Vezi si

Lucian Harșovschi: Serviciul de închiriere a trotinetelor electrice și-a reluat activitatea

Începând cu data de 1 mai, serviciul de închiriere a trotinetelor electrice al Primăriei Municipiului …