Tuesday , April 30 2024

Organigramele structurilor din subordinea CJ, nucile tari de la ultima ședință a Consiliului Județean din acest an

consiliul judetean (2)

Ultima ședință de Consiliu Județean din 2016 s-ar fi așteptat a fi una de bilanț, cu mai puține încărcări decizionale față de cele de pe parcursul anului ce tocmai se sfârșește.
Sedința ordinară a CJ programată astăzi începând cu ora 11.00 ar putea să fie îndeajuns de vioaie pentru a suscita, chiar și în ajunul Crăciunului, interesul opiniei publice. Mai multe puncte de pe ordinea de zi vizează modificări de organigrame, ale statului de funcții și unor alte astfel de directive în baza cărora mai multe structuri din subordinea Consiliului Județean Suceava își desfășoară activitatea. Mai mult, se așteaptă să se ia notă de faptul că unii dintre consilierii județeni și-au încetat mandatul, devenind parlamentari după alegerile din 11 decembrie 2016, locurile devenite vacante urmând să fie preluate de supleanți.
Concret, aleșii județeni vor analiza în ședința CJ de astăzi modificări de statut la Direcția Județeană de Evidență a Persoanei, precum și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, dar și modificarea statului de funcții al Camerei Agricole Suceava. O altă modificare a statului de funcții vizează Centrul Cultural Bucovina. Se solicită mo-dificarea statului de funcții la Muzeul Bucovinei, dar și la aparatul propriu al Consiliului Județean Suceava. O modificare pentru care consilierii județeni trebuie să voteze vizează și statul de funcții de la Spitalul de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.
Consilierii județeni suceveni vor aprecia dacă propune-rile de modificări pentru organigrama serviciilor de infrastructură din subordinea CJ sunt sau nu justificate. (Neculai ROSCA)
 

Vezi si

Recomandări ale pompierilor suceveni pentru petrecerea în siguranță a minivacanței de 1 Mai și Paști

 În perioada premergătoare și pe timpul minivacanței de 1 Mai și a sărbătorilor prilejuite de …