Tuesday , April 30 2024

Opt răniți într-un accident produs de un șofer care a lovit o ambulanță (VIDEO IMPACT)

Un șofer de 22 de ani, al unui Renault Clio, a făcut o depășire în curbă, pe linia continuă, pe raza localității Călugăreni, intrând în coliziune cu o ambulanță aflată în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. In urma impactului, opt persoane au ajuns la spital: șoferul vinovat și trei pasagere din mașina acestuia, iar din ambulanță șoferul, un paramedic, pacientul – un băiat de 10 ani – și mama acestuia 

 accident ambulanta adancata (2)

Ieri, în jurul orei 17.00, un grav accident de circulație s-a produs pe DN 29A, pe raza localității Călugăreni, din comuna Adâncata. Florin Peptănaru, de 22 de ani, din comuna Hânțești, care conducea autoturismul Renault Clio pe direcția Suceava – Zvoriștea, într-o curbă fără vizibilitate și cu linie continuă s-a angajat în depășirea unei mașini, însă din cauză că nu s-a asigurat cores­punzător a intrat în coliziune cu ambulanța SMURD condusă de Cristian Amariței, de 33 de ani, din municipiul Suceava, care circula regulamentar din sens opus, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma impactului, șoferul autoturismului Renault și cele trei pasagere aflate în mașina sa au suferit leziuni ușoare, fiind transportate cu ambulanța la spital. În ambulanța SMURD, pe lângă conducător, se afla un paramedic, iar în spate un băiat în vârstă de 10 ani ce era transportat la Spitalul Județean Suceava, însoțit de mama lui. Si cele patru persoane din ambulanță au fost duse de urgență la secția UPU a Spitalului Județean, fără însă a avea leziuni deosebite.accident ambulanta adancata (1)
Trebuie menționat că la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, care le-au acordat îngrijiri medicale celor răniți, primul ajutor venind din partea unui pompier de la ISU Suceava, aflat întâmplător în zonă. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele alcoolemiilor lor fiind zero.accident ambulanta adancata (3)
Pe numele lui Florin Peptănaru a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul. Din cauza acestui eveniment rutier, traficul a fost blocat în zonă câteva zeci de minute. (D. Z.)
 
)

Vezi si

Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar al Sucevei

Luni dimineață, la ora 08:15, Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar …