Sunday , April 28 2024

Naomi Campbell, în atenţia lui Berlusconi: la un dineu oficial, premierul italian a cerut numărul de telefon al vedetei

Sarah Brown, soţia fostului premier britanic Gordon Brown, a declarat într-un interviu recent că premierul italian Silvio Berlusconi a cerut în timpul unui dineu oficial să i se transmită numărul de telefon al renumitului top-model Naomi Campbell, informează huffingtonpost.com.
Într-un interviu publicat, sâmbătă, în tabloidul Daily Mail, Sarah Brown, a declarat că, după acest episod, s-a amuzat foarte mult pe această temă glumind cu scriitoarea J.K. Rowling, autoarea romanelor din seria “Harry Potter”.
Soţia fostului premier britanic nu a precizat cu ce ocazie a avut loc acel incident şi nici dacă Berlusconi a contactat-o apoi în mod direct pe Naomi Campbell.
Renumitul model britanic Naomi Campbell a participat, într-adevăr, la un dineu oficial la care au fost prezenţi Gordon Brown, Silvio Berlusconi şi alţi lideri politici, cu ocazia Summitului G-20 din 2009, organizat la Londra.
Berlusconi este renumit pentru pasiunea lui pentru femeile frumoase. Politicianul italian, în vârstă de 74 de ani, a fost acuzat de curând în Italia că ar fi plătit o anumită sumă de bani pentru a întreţine raporturi sexuale cu o minoră şi că ar fi abuzat apoi de poziţia sa pentru a ascunde aceste fapte.
Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă, precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …