Wednesday , May 1 2024

O tanara de 22 de ani a ajuns in arest dupa ce a inselat o batrana prin telefon

La data de 29 ianuarie 2011, Poli]ia municipiului F\lticeni a fost sesizat\ de Elena M. `n v=rst\ de 74 de ani din comuna Boaroaia, despre faptul c\ `n zilele de 28 [i 29 ianuarie 2011 a fost victima infrac]iunii de în[el\ciune, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 2.800 de lei. Partea v\t\mat\ a declarat c\ cele dou\ zile a fost apelat\ pe telefonul fix de o persoan\ de sex feminin, care s-a prezentat ca fiind nora sa, care i-a solicitat s\-i cumpere mai multe cartele de reînc\rcare [i determinând-o s\-i transmit\ codurile de reînc\rcare, fiindu-i cauzat prejudiciul men]ionat.
În urma m\surilor întreprinse de poli]i[ti a fost identificat\ ca fiind suspect\ de comiterea faptei, Mihaela T. `n v=rst\ de 22 ani din comuna Vulture[ti, jude]ul Vaslui, iar în baza probelor administrate, s-a solicitat [i ob]inut efectuarea unei perchezi]ii la domiciliul acesteia.
~n cursul zilei de miercuri a fost efectuat\ o perchezi]ie la domiciliul celei în cauz\, ocazie cu care au fost identificate mijloace de prob\ reprezent=nd opt telefoane mobile [i înscrisuri, astfel încât s-a dispus începerea urm\ririi penale fa]\ de Mihaela T. [i totodat\ s-a emis ordonan]\ de re]inere, dup\ care în baza probatoriului administrat a fost prezentat\ la Judec\toria F\lticeni, instan]a de judecat\ dispunând arestarea preventiv\ pe o perioad\ de 29 zile a acesteia sub aspectul comiterii infrac]iunii de în[el\ciune, fiind introdus\ în arestul IPJ Suceava. (O.S.)

Vezi si

Candidații PNL la primăriile Grămești și Zamostea, lansați în prezența lui Gheorghe Flutur

Marți după-amiază, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la lansarea candidaturilor liberalilor din localitățile …