Tuesday , April 30 2024

Bătăușii de la Mihoveni, suspendați pe termen lung de Comisia de Disciplină

Mihai Vasile Chiș și Ciprian Dumitru Colțuneac au primit un an, respectiv doi ani de suspendare din activitatea fotbalistică după ce l-au lovit cu pumnul pe arbitrul Adrian Savu (foto) în timpul meciului dintre Releul Mihoveni și Siretul Dolhasca, disputat lunea trecută, în cadrul etapei a XX-a a Ligii a V-a 

 Bataie arbitru Mihoveni - Savu

Asociația Județeană de Fotbal Suceava a luat atitudine față de incidentele petrecute luni, în timpul meciului de la Mihoveni dintre Releul și Siretul Dolhasca, pe finalul căruia arbitrul rădăuțean Adrian Savu a fost agresat fizic de către doi dintre jucătorii echipei gazdă.

In baza raportului de arbitraj și a certificatului medico-legal prezentat de Adrian Savu, Comisia de Disciplină din cadrul AJF Suceava i-a suspendat pe Mihai Vasile Chiș și pe Ciprian Dumitru Colțuneac pentru un an, respectiv doi ani de zile din activitatea fotbalistică. Pe lângă aceste sancțiuni, cei doi au primit câte o amendă de 600 de lei.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că Mihai Vasile Chiș l-a lovit pe arbitru cu pumnul în piept, în vreme ce Ciprian Dumitru Colțuneac se face vinovat de faptul că l-a scuipat și lovit pe același arbitru, de două ori cu pumnul în zona costală, ambii fiind eliminați de pe teren. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …