Friday , May 3 2024

Dosar penal pentru un șofer băut care a produs o tamponare în Câmpulung

Un tânăr de 29 de ani, din Panaci, s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 0,49 mg/l și a lovit o mașină parcată pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc  
accident1 [800x600]

La data de 3 mai 2016, în jurul orei 20.00, un echipaj al Poliției rutiere Câmpulung Moldovenesc a fost anunțat că pe 2 mai a.c., la ora 23.00, pe Calea Bucovinei din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Florin Achiriței, de 29 de ani, din comuna Panaci, care conducea un autoturism Audi, a lovit și avariat o mașină parcată. Soferul vinovat de producerea accidentului a stabilit cu proprietarul autovehiculului pe care l-a avariat că se vor înțelege pe cale amiabilă în cursul zilei de 3 mai 2016, însă această înțelegere nu a mai avut loc, motiv pentru care accidentul a fost anunțat la poliție. Cu ocazia verificărilor făcute de agenți a reieșit că Florin Achiriței avea o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
In noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00.10, o patrulă din cadrul Secției 3 de Poliție Rurală Marginea a oprit pe DC 45, pe raza comunei Horodnic de Sus, autoturismul Volkswagen Touran condus de Ovidiu Focaș, de 37 de ani, din comuna Marginea. Cum acesta mirosea a băuturi alcoolice, a fost pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Focaș s-a ales cu dosar penal. (D.Z.)

Vezi si

Lucian Harșovschi: Serviciul de închiriere a trotinetelor electrice și-a reluat activitatea

Începând cu data de 1 mai, serviciul de închiriere a trotinetelor electrice al Primăriei Municipiului …