Monday , April 29 2024

Carmen Iohannis, din nou criticată pentru ţinută. Cum a apărut îmbrăcată la întâlnirea cu Patriarhul Ierusalimului

iohannis carmen

Klaus şi Carmen Iohannis se află în plină vizită de stat în Israel, cu o agendă extrem de încărcată. După întâlnirile cu preşedintele şi premierul Israelului, a urmat o vizită simbolică, la Mormântul Sfânt din Ierusalim. Ţinuta primei doamne a atras însă toate privirile şi a stârnit controverse pe internet.
iohannis ierusalimKlaus şi Carmen Iohannis au vizitat Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, unde s-au întâlnit cu patriarhul Ierusalimului, Teofil. Alegerea vestimentară a primei doamne a fost criticată, în contextul prezenţei într-o locaţie cu o mare încărcătură religioasă: Biserica în care se află piatra pe care ar fi fost depus Iisus după răstignire, locul unde s-au găsit rămăşiţele crucii. Concret, Carmen Iohannis a purtat o fustă scurtă şi a avut capul neacoperit.
Un moment stânjenitor a fost la întâlnirea cu patriarhul. Soţia preşedintelui a fost nevoită să stea pe scaun, iar fusta a devenit şi mai scurtă. Carmen Iohannis şi-a aşezat, strategic, poşeta, astfel încât să acopere picioarele la vedere.
iohannis ierusalim1Numeroşi fani ai lui Iohannis au criticat ţinuta primei doamne la mormântul sfânt, pe pagina de internet a preşedintelui.
Familia prezidenţială se află pentru o săptămână în Israel. Preşedintele Iohannis s-a întâlnit deja cu preşedintele şi cu premierul ţării, iar astăzi va vizita Zidul Plângerii.
romaniatv.net

Vezi si

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vândut la licitație cu 1,175 milioane de lire

Un ceas de aur găsit împreună cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic …