Tuesday , June 18 2024

FOTO. Carmen Iohannis, ținută roz, discretă, la întâlnirea de la Tokyo cu Împăratul și Împărăteasa Japoniei

Klaus și Carmen Iohannis s-au întâlnit marți, la Tokyo, cu Împăratul și Împărăteasa Japoniei. Cele două doamne au fost foarte elegante și discrete, optând pentru culori calde ale ținutelor.

Cuplul prezidențial român s-a întâlnit astăzi la Tokyo cu Majestatea Sa Naruhito, Împăratul Japoniei, și Majestatea Sa Masako, Împărăteasa Japoniei. Președintele României a publicat imaginile pe pagina de Facebook. La întâlnirea la nivel înalt, toți cei patru au purtat măști de protecție.

Prima Doamnă a României a purtat o rochie cu mânecile scurte și partea de jos cu pliseuri rare, de un roz pudrat, în aceeași nuanță cu pantofii. Talia a fost marcată de un cordon galben și nu a omis poșeta, de data aceasta un clutch.

La întâlnirea formală, Majestatea Sa Masako, Împărăteasa Japoniei a purtat un costum uni format din taior galben și fustă galbenă, cu o lungime până la jumătatea gambei. Împărăteasa nu a purtat poșetă în pozele oficiale.

Preşedintele Klaus Iohannis a început luni o vizită oficială în Japonia, unde se va afla până pe 8 martie. Va pleca apoi spre Singapore.

Şeful statului va avea întrevederi cu Împăratul Naruhito, cu prim-ministrul Fumio Kishida, precum şi cu preşedinţii celor două Camere ale Dietei Naţionale a Japoniei. Vizita oficială în Japonia va include şi o deplasare la Kyoto, pentru întrevederi la nivelul autorităţilor locale.

 

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …

error: