Wednesday , May 8 2024

Charlie Sheen, infectat cu HIV

Charlie Sheen appears on 'Extra' as a co-host

Actorul Charlie Sheen (50 de ani) este infectat cu HIV şi a ţinut secretul ani de zile. Starul, care are o lungă listă de foste iubite şi aventuri de o noapte, va da un interviu pentru un post american marţi (17 noiembrie), pentru a face dezvăluirile, dar presa americană a aflat totul înainte.
Sheen, care s-a lăudat că s-a culcat cu peste 5.000 de femei, ar fi mărturisit că are HIV mai multor persoane, care au vorbit cu presa, conform radaronline.ro. Revista National Enquirer a stat de vorbă cu zece persoane apropiate lui Sheen, pe care chiar le-a supus unor teste poligraf, pentru a se asigura că e adevărat.
“Charlie s-a crezut indesctructibil şi nu şi-a luat nici o măsură de precauţie, chiar dacă s-a expus unor riscuri din punct de vedere sexual”, a spus o sursă.
Cel mai şocant e că fosta soţie a lui Charlie, Brooke Mueller, care are gemeni cu el, a crezut că a fost şi ea infectată cu HIV.
“Am avut o criză psihotică după ce am luat droguri cu el. Nu am putut să suport vestea că aş avea HIV. La doar şase luni după ce am fost diagnosticată cu o boală la ochi, am crezut că Charlie mi-a dat virusul”, a spus Brooke Mueller.
În plus, cel puţin patru femei care au făcut sex cu Sheen susţin că actorul le-a expus la riscul de a lua HIV şi se pare că a plătit o femeie să nu vorbească despre boala sa. În prezent, sunt pe rol mai multe procese împotriva lui Sheen.
“Charlie a făcut sex cu mai multe partenere de când a aflat că are HIV fără să le spună că a fost infectat”, a povestit o altă sursă.
Sheen nu ştie însă cum a contact virusul şi se teme că asta îi va afecta cariera: “Cea mai mare frică a lui Charlie e că lumea nu îşi va aminti de el ca un mare actor, ci ca un om care a fost infectat cu HIV”.
Conform mirror.co.uk, Charlie Sheen va da un interviu marţi (17 noiembrie) la emisiunea americană Today Show, pentru a vorbi despre boala sa.
click.ro

Vezi si

The New York Times și The Washington Post au primit câte trei premii Pulitzer. Războiul din Gaza, subiectul central

Războiul din Gaza s-a aflat în centrul premiilor Pulitzer 2024 anunţate luni, distincţiile anuale americane …