Wednesday , May 1 2024

Un adapost de animale aflat în administratia Parcului National Calimani a ars într-un incendiu

Pompierii suceveni au ac]ionat [ase ore, în noaptea de duminic\ spre luni, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un ad\post de animale aflat în administra]ia Parcului Na]ional C\limani.
Potrivit Inspectoratului pentru Situa]ii de Urgen]\ (ISU) Suceava, un incendiu a izbucnit, duminic\, în jurul orei 23.00, la un ad\post de animale aflat în administra]ia Parcului Na]ional C\limani, situat în comuna sucevean\ {aru Dornei.
La sosirea echipajelor de pompieri, ardeau acoperi[ul [i pere]ii ad\postului, existând pericolul de propagare la o cl\dire administrativ\ [i la o cas\.
Pân\ la sosirea echipajelor de pompieri, personalul administrativ a evacuat cinci cai din ad\post.
Pentru stingerea incendiului, pompierii din Deta[amentul Vatra Dornei a intervenit timp de aproape [ase ore cu dou\ autospeciale [i dou\ motopompe transportabile, împreun\ cu lucr\tori ai Serviciului Voluntar pentru Situa]ii de Urgen]\ {aru Dornei, reu[ind s\ salveze cl\direa administrativ\ [i casa din apropiere.
În incendiu, au ars acoperi[ul [i pere]ii ad\postului de animale, circa 14 tone de plante furajere, obiecte de mobilier, precum [i bunuri de uz gospod\resc.
Cauza probabil\ de producere a incendiului a fost un scurtcircuit provenit de la un cablu cu izola]ie deteriorat\, precizeaz\ ISU Suceava. (O.S.)

Vezi si

Candidatura lui Neculai Miron (AUR) la președinția Consiliului Județean a fost invalidată

Biroul Electoral Județean a invalidat candidatura lui Neculai Miron la funcția de președinte al Consiliului …