Saturday , May 4 2024

Victorie istorică pentru Pojorâta

 ACS Bucovina a obţinut prima sa victorie în Liga a II-a, după ce s-a impus ieri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa Farului Constanţa, în prologul etapei a VII-a. Echipa antrenată de Dănuţ Mândrilă a pus mâna pe cele trei puncte prin golurile marcate de Buhăcianu, M. Coman şi Căinari, reuşita de onoare a dobrogenilor fiind semnată de Cârstocea

 Pojorata [800x600]

7 octombrie 2015 este o zi de ţinut minte la Pojorâta. Este ziua în care ACS Bucovina a reuşit prima sa victorie în Liga a II-a. Si nu a bătut pe oricine, ci pe Farul Constanţa, o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc. Trupa condusă de Dănuţ Mândrilă s-a impus ieri, pe teren propriu, în faţa “marinarilor”, cu 3-1, în primul meci al etapei a VII-a.

Vali Buhăcianu a deschis balul pe mica arenă din Pojorâta în minutul 7, atacantul “alb-albaştrilor” trecându-şi în cont al cincilea gol stagional cu o lovitură de cap, după un corner executat de Căinari.

Pe fondul unei surprinzătoare dominări, gazdele şi-au dublat avantajul în minutul 76, când M. Coman a primit o pasă pe partea dreaptă, l-a dribat pe Gudea şi a înscris cu poarta goală. Dobrogenii au revenit în joc cu noroc, în minutul 79, când goalkeeperul Pop a respins o centrare fix pe fruntea lui Cârstocea, care a făcut 2-1. Bucovina a scăpat repede de emoţii, Căinari închizând tabela la 3-1 în minutul 82, după o acţiune personală finalizată cu o execuţie la colţul scurt.

Bucovina Pojorâta: Pop – D. Cristescu, Răuţă, Jarda, Duţică (’90 Kuruc) – Juncănaru, Al. Ivan, Căinari, S. Rus (’79 Colţa) – Buhăcianu (’85 Patca), M. Coman. Antrenor: Dănuţ Mândrilă.

Farul: Gudea – Băjan, Pătraşcu, Bratu, Barna – M. Ion, Ad. Ionescu, T. Bălan, Milea – S. Chiţu, Pătulea. Antrenor: Constantin Gache. “Am obţinut prima noastră victorie în Liga a II-a, în urma unui joc foarte bun, în care ne-am dominat clar adversarul. Nu cred că victoria noastră poate fi pusă la îndoială, scorul putea fi chiar mai mare. E un balon de oxigen pentru noi, am arătat că, atunci ne dăruim pe teren, putem să şi câştigăm”, a declarat la final antrenorul Dănuţ Mândrilă. In runda viitoare, ACS Bucovina va evolua pe terenul Ceahlăului. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Recolta Fântânele a produs surpriza etapei intermediare din Liga a IV-a

Recolta Fântânele a produs surpriza etapei intermediare, programată marți, de Sf. Gheorghe, în Liga a …