Sunday , April 28 2024

Hillary Clinton are simtul umorului: Cum s-a autoironizat intr-o emisiune TV (VIDEO)

Hillary SNL

Candidata democrata la presedintia SUA, Hillary Clinton, a demonstrat ca poate avea si simtul umorului si nu este intotdeauna figura rece si distanta cu care a obisnuit opinia publica.
Aceasta a aparut sambata seara in emisiunea “Saturday Night Live”, jucand intr-o sceneta care avea ca decor un bar, alaturi de actrita Kate McKinnon, arata Reuters.
Hillary Clinton a jucat rolul unei chelnerite pe nume Val, in timp ce McKinnon a interpretat-o chiar pe fosta Prima Doamna.
McKinnon i-a spus barmanitei Clinton ca este “foarte usor de vorbit cu ea”, iar Val a replicat “este prima data cand aud asta”, ironie legata de reputatia sa de femeie distanta.
De asemenea, Val i-a spui actritei “Clinton” ca ea este un simplu cetatean, care considera ca proiectul gazoductului Keystone XL este daunator pentru mediul inconjurator.
Fostul secretar de stat a facut astfel aluzie la faptul ca Hillary Clinton si-a prezentat abia recent opinia despre controversatul proiect, dupa luni intregi de tacere, care i-au atras numeroase critici atat de pe scena politica, dar si din randul ecologistilor.
Val l-a imitat apoi pe candidatul republican la cursa pentru Casa Alba, miliardarul Donald Trump, spunand cu vocea ingrosata: “Trump nu-i ala cu atitudinea de genul: Of, sunteti toti niste ratati?”.
Scena s-a incheiat cu aparitia actorului Darrell Hammond, care l-a interpretat pe Bill Clinton spunand: “Se inmultesc!” si iesind in graba din decor.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …