Sunday , April 28 2024

Ponta vrea interzicerea exportului de lemn neprelucrat: Veniti cu o solutie sau va gasiti de munca!

ponta

Premierul Victor Ponta a cerut, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, sa se gaseasca o solutie pentru ca exportul de lemn neprelucrat sa fie interzis pe termen nelimitat.
El a aratat ca initiativa s-a blocat la Ministerul Justitiei, asa ca le-a cerut angajatilor acestei institutii sa nu il mai ia pe “nu” in brate, ci sa isi puna mintea la contributie si sa gaseasca o solutie.
Ponta a dat si un termen-limita: sedinta de Guvern de saptamana viitoare. In caz contrar, le-a mentionat ca ar trebui sa isi gaseasca de munca “in alta parte”.
“Trebuie sa reprezentati interesele romanilor, vreau o solutie legislativa temporara, pana avem una pe termen lung”, a mentionat seful Executivului.
Declaratiile lui Ponta au avut loc in contextul in care deputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic, formulata de presedintele Klaus Iohannis.
ziare.com
 

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …