Tuesday , May 7 2024

Aviz pozitiv pentru arestarea deputatului PNL Theodor Nicolescu, in dosaru fostului sef ANI

nicolescu

Comisia juridica a avizat favorabil, luni, solicitarea DNA de retinere si arestare preventiva a deputatului PNL Theodor Nicolescu, urmand ca plenul sa se pronunte prin vot, in zilele urmatoare.
Anuntul a fost facut de presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor, Bogdan Ciuca (PC). Acesta a aprecizat ca raportul va fi inaintat Biroului Permanent, care va stabili data la care se va vota in plenul Camerei Deputatilor.
Bogdan Ciuca a mai declarat ca Theodor Nicolescu nu a venit la sedinta comisiei pentru a-si sustine punctul de vedere si nici nu a trimis un avocat.
Surse citate de Digi24 au declarat ca 14 membri ai comisiei juridice au votat in favoarea solicitarii DNA si doar 4 impotriva.
Theodor Nicolescu a demisionat din Comisia Juridica imediat ce DNA a cerut arestarea lui preventiva in dosarul retrocedarilor.
Joi, procurorii DNA au cerut avizul Camerei Deputatilor pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Theodor Nicolescu, in dosarul in care a fost arestat preventiv si Horia Georgescu, fostul presedinte al ANI.
Liberalul este acuzat de savarsirea unei infractiuni de luare de mita si a trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave.

Vezi si

Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarea lună va fi mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult …