Monday , May 6 2024

Stefan Lungu a acceptat confruntarea cu Elena Udrea, in dosarul Gala Bute

lungu-udrea

Fostul consilier personal al Elenei Udrea, Stefan Lungu, a acceptat o confruntare cu fostul ministru al Turismului, in fata procurorilor DNA.
Stefan Lungu este unul dintre cei care au denuntat-o pe Elena Udrea in dosarul Gala Bute, iar acum va fi pus fata in fata cu deputatul PMP, transmit televiziunile de stiri.
Avocatul fostului ministru Alexandru Chiciu a formulat luni o solicitare in acest sens, spunand ca clienta sa vrea sa-i priveasca in ochi pe denuntatorii ei.
“Doamna Udrea mi-a spus sa fac o singura solicitare: vrea confruntare directa cu denuntatorii. Noi o sa cerem, luni, procurorilor sa purceada la aceasta confruntare. Vrem sa stea fata in fata cu denuntatorii.
O sa cer procurorilor ca pana in contestatie (care se va judeca joi – n.red.), Elena Udrea sa se intalneasca cu acesti denuntatori in fata procurorilor si sa discute despre pretinsele lor afirmatii. Doamna Udrea vrea sa-i privesca in ochi pe acesti barbati”, a precizat reprezentantul legal al Elenei Udrea.
Elena Udrea a fost arestata in dosarul Gala Bute, dupa decizia de miercurea trecuta a magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).
In plus, vinerea trecuta, Elena Udrea a fost adusa la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta ca procurorii au pus sechestru asigurator pe o parte din averea sa.
Judecatorii de la curtea suprema au stabilt sa judece joi recursul depus de avocatii fostului ministru al Turismului la masura arestarii preventive.

Vezi si

Tradiții de Paști: se ciocnesc ouă roșii sau vine Iepurașul?

Ciocnitul ouălor se face după reguli care diferă de la o zonă la alta, dar …