Tuesday , April 30 2024

Trei indivizi au ajuns în arestul poliţiei după ce au făcut scandal într-un club din Suceava

Poliţiştii suceveni au reuşit să-i prindă pe cei cinci indivizi care au făcut scandal în faţa unui club din Suceava, pentru că nu li s-a permis accesul în interior. Trei dintre aceştia au fost reţinuţi şi băgaţi în arestul IPJ Suceava

arestat [1600x1200]


Poliţiştii suceveni au reuşit să dea de urma indivizilor care au produs un scandal monstru la intrarea într-un club din Suceava. Amintim că în data de 18 ianuarie 2015, în jurul orei 02.00, poliţiştii au fost anunţaţi că un grup de tineri a provocat scandal la intrarea unui club din municipiul Suceava. Din verificările făcute a reieşit că pe 18 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, un grup de tineri care intenţiona să intre în club au fost opriţi de către agenţii de pază de la intrare, nefiindu-se permis accesul în interior deoarece erau cunoscuţi ca şi scandalagii. In urma refuzului agenţilor de pază, câţiva din tinerii respectivi au devenit violenţi, bodyguarzii fiind nevoiţi să folosească spray-ul lacrimogen pentru a-i alunga din zonă. Cei doi agenţi de pază şi-au exprimat poziţia procesuală rezervându-şi dreptul de a nu depune plângere prealabilă sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Cu toate acestea, având în vedere pericolul social generat de astfel de atitudini şi comportamente care aduc atingere valorilor comunitare şi pot indice o stare de nesiguranţă în special în rândul tinerilor care frecventează astfel de locaţii cu scopul de a se distra în mod civilizat, poliţiştii au demarat cercetări întocmind un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. In baza investigaţiilor făcute şi după după coroborarea tuturor elementelor pentru asigurarea materialului probator, pe 6 februarie 2015, în urma investigaţiilor făcute au fost depistaţi tinerii implicaţi în scandal, respectiv Ioan Cuşnir, de 27 de ani, Ioan Homiuc, de 22 de ani, ambii din comuna Dărmăneşti, Andrei Cârceanu, de 22 de ani, din comuna Pătrăuţi, Traian Uriciuc, de 19 ani şi Mihai Iriciuc, de 20 de ani, ambii din Suceava.
In baza probelor administrate la dosar s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei cinci suspecţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Andrei Cârceanu, Traian Uriciuc şi Mihai Iriciuc au fost reţinuţi pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în arestul IPJ Suceava. Verificările sunt continuate de poliţiştii judiciarişti pentru stabilirea participaţiei fiecăruia, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună procedural prin unitatea de parchet competentă. (C.Z.)

Vezi si

Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar al Sucevei

Luni dimineață, la ora 08:15, Vasile Rîmbu și-a înregistrat oficial candidatura la funcția de primar …