Tuesday , April 30 2024

Deputatul PDL Cătălin Teodorescu, URMĂRIT PENAL în Dosarul Bica

Deputatul Catalin Teodorescu
Deputatul Catalin Teodorescu
Cătălin Teodorescu este audiat în dosarul fostei şefe a DIICOT Alina Bica. Acesta a fost pus sub urmărire penală. Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, deputatul PDL urmează să fie pus sub control judiciar. Măsura DNA este luată pentru a-l împiedica pe acesta să părăsească ţara.
Deputatul PDL Cătălin Teodorescu a fost pus sub control judiciar de către procurorii DNA şi are interdicţie de a părăsi ţara, în dosarul fostului şef al DIICOT Alina Bica, privind despăgubirea acordată de ANRP pentru un teren supraevaluat din Capitală.
Anterior, plenul Camerei Deputaţilor s-a reunit pentru un vot pe marginea cererii ministrului Justiției de încuviințare a arestării preventive a lui Teodorescu. În urma votului, s-a decis păstrarea imunităţii în cazul deputatului. Decizia a fost luată cu 146 voturi “pentru” și 101 “împotrivă”.
În schimb, deputatul UDMR Marko Attila a primit undă verde pentru arestare după ce deputaţii au decis ridicarea imunităţii. În cazul său, 171 de deputaţi au votat “pentru”.
 

Vezi si

Meteo. Ploi în mai multe regiuni în minivacanța de 1 Mai și de Paște

Meteorologii anunţă că, de 1 Mai şi de Paşte, temperaturile vor fi uşor mai ridicate …