Saturday , May 18 2024

O suceveancă a ajuns în stare gravă la spital după i s-a facut rau si a intrat cu maşina pe contrasens

2 [800x600]


Un accident de circulaţie a avut loc luni, 8 septembrie 2014, în jurul orei 16.30, pe drumul naţional 1C, pe raza localităţii Răscruci din judeţul Cluj. Trei maşini au fost implicate în evenimentul rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.
Potrivit primelor cercetări făcute de poliţişti la locul accidentului a reieşit că o şoferiţă în vârstă de 22 de ani din Suceava a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară înmatriculată în Ilfov, ce circula pe direcţie Gherla – Cluj, iar o a treia maşină înmatriculată în Bucureşti a fost şi ea acroşată şi avariată în lateral. Tânăra de 22 de ani a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj – Napoca. Acesteia i s-a făcut rău la volan, motiv pentru care a mai apucat să oprească, a tras tare de volan şi a ajuns pe contrasens unde a intrat cu coliziune cu autoutilitara din Ilfov.
1 [800x600]
FOTO: someseanul.ro

Intr-un comunicat al poliţiei clujene se arată că “la data de 8 septembrie 2014, ora 16:26, pe DN1C E576, în localitatea Răscruci, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane, rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a trei autovehicule. Din primele veri-ficări reiese că o tânără de 22 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN1C E576, înspre Dej, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrand în coliziune laterală cu un autoturism care se deplasa spre Cluj – Napoca. Autovehiculul care circula regulamentar era condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Floreşti. În urma impactului, autotu-rismul care a pătruns pe contrasens a fost proiectat frontal într-un alt autoturism care circula înspre Cluj – Napoca, condus de un bărbat 37 de ani, din comuna Floreşti. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto şi rănirea uşoară a bărbatului de 37 de ani”.
Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 21.500 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul. Din cauza evenimentului rutier, circulaţia între Dej şi Cluj s-a desfăşurat cu dificultate, pe un singur sens de mers, celălalt fiind închis timp de zeci de minute. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Candidații liberali la primăriile Comănești și Cacica, ”doi stâlpi ai Bucovinei”, lansați în prezența lui Gheorghe Flutur

Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte PNL și președintele Consiliului Județean Suceava, a participat vineri la lansarea a …