Tuesday , April 30 2024

Victor Slav, prima declaratie dupa plecarea de la Pro TV

victor-slav

Presa mondena a vorbit in ultima vreme despre plecarea lui Victor Slav de la Pro TV, iar acum acest lucru a fost confirmat chiar de fostul prezentator de la Meteo.
“Sunt momente in viata cand simti nevoia unei schimbari. ProTV a fost o parte importanta din viata mea, 14 ani in care am invatat multe, 14 ani in care am cunoscut oameni deosebiti, oameni care mi-au devenit prieteni. Acum e timpul pentru altceva!”, a spus Victor Slav pentru SpyNews.
Acesta a precizat ca decizia de a pleca de la fostul loc de munca i-a apartinut in totalitate si ca se pregateste pentru o noua etapa in viata sa profesionala.
“Decizia de a pleca si de a incheia colaborarea cu ProTV a fost a mea si este legata de planurile mele de viitor, de proiectele care ma asteapta.
Am vesti bune pentru voi si abia astept sa vi le impartasesc, dar…toate la vremea lor!”, a adaugat fostul sot al Biancai Dragusanu.

Vezi si

Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale

Interogat de polițiștii francezi în legătură cu presupuse agresiuni sexuale asupra a două femei pe …

One comment

  1. a luat un sut in fund , lipsit de demnitate , lingau dorsal al unei depravate , nu avea ce cauta pe sticla. Un prostaanac.