Monday , April 29 2024

Rădăuţean arestat preventiv, după ce a lovit un poliţist care l-a prins băut în trafic

politia rutiera


In data de 1 iulie 2014, agenţii din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi au fost anunţaţi despre faptul că un şofer are o atitudine agresivă în trafic şi provoacă scandal înjurând ceilalţi participanţi la trafic. Individul a fost găsit şi invitat la sediul subunităţii, unde poliţiştii l-au identificat ca fiind Florin Nicolaică, de 38 de ani, din Rădăuţi. La sediul poliţiei, acesta a fost pus să sufle în aparatul etilotest, însă a refuzat să se conformeze. In timp ce era dus spre Spitalul municipal Rădăuţi, pentru recoltarea de probe biologice, Nicolaică a devenit agresiv faţă de o altă persoană chemată la sediul poliţiei, dar şi faţă de poliţişti, lovind un agent de poliţie, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat.
La Spitalul din Rădăuţi, Florin Nicolaică a refuzat să se supună recoltării de probe biologice, fapt pentru care oamenii legii i-au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice. In data de 2 iunie a.c, în continuarea cercetărilor în cauza privind faptele de refuz de a se supune recoltării probelor biologice şi ultraj, comise în data de 1 iulie 2014, de Florin Nicolaică, inculpatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de arestare preventivă.
Atât parchetul cât şi Judecătoria Rădăuţi şi-au însuşit propunerea, iar instanţa a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pe numele lui Florin Nicolaică, în sarcina acestuia reţinându-se comiterea infracţiunilor de refuz de a se supune recoltării probelor biologice şi ultraj. In baza mandatului de arestare preventivă rădăuţeanul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Premiile I și II la Olimpiada de Limba Rusă modernă, pentru două eleve de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni

Etapa națională a Olimpiadei de Limba Rusă modernă a avut loc, în perioada 23-26 aprilie …