Tuesday , May 14 2024

Billy Joel, supus unei operatii de înlocuire a soldurilor

Billy Joel a fost supus unei opera]ii de înlocuire a [oldurilor, cânt\re]ul sim]indu-se bine dup\ interven]ia chirurgical\, potrivit www.nme.com.
Purt\torul s\u de cuvânt, Claire Mercuri, a anun]at c\ muzicianul se simte bine dup\ interven]ia chirurgical\ [i se afl\ în perioada de recuperare.
Opera]ia a avut loc pe 15 noiembrie, Billy Joel suferind din cauza unei probleme congenitale, relateaz\ revista People.
Claire Mercuri nu a anun]at, îns\, când va putea Billy Joel s\ î[i reia concertele.
Billy Joel a lansat recent documentarul “The Last Play At Shea”, despre concertele sale din 2008. Totodat\, un album numit “Billy Joel: The Hits” a fost lansat recent în SUA, pentru a celebra 40 de ani de la primul album solo al muzicianului. Albumul cuprinde 19 melodii, printre care se num\r\ “Piano Man” [i “New York State of Mind”.
Joel, în vârst\ de 60 de ani, este al [aselea în clasamentul celor mai bine vându]i muzicieni din Statele Unite, potrivit Recording Industry Association of America (RIAA). Joel avut hituri în Top 10 în fiecare dintre deceniile ’70, ’80, ’90, a vândut peste 150 de milioane de discuri în lumea întreag\ [i a câ[tigat de [ase ori premiul Grammy. A fost inclus în Songwriter’s Hall of Fame (1992) [i în Rock and Roll Hall of Fame (1999).

Vezi si

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj pentru fanii săi. „Țineți-mă aproape, pentru că mai …