Tuesday , April 30 2024

Mihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert a Romaniei, a fost ridicat de DNA. Prins in flagrant in timp ce lua 200.000 euro mita

vlasov

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, MIHAIL VLASOV, a fost prins în flagrant luând 200.000 de euro mită, reprezentând un avans din suma totală promisă, de 1 milion de euro. Acesta a fost ridicat de DNA şi dus la audieri.
Mihail Vlasov şi şoferul său sunt audiaţi de procurorii DNA. Cei doi au fost prinşi în timp ce luau bani de la un denunţător. Preşedintele Camerei de Comerţ este acuzat de trafic de influenţă.
La sfârşitul anului 2013, Mihail Vlaslov a ajuns obiectul unei anchete fără precedent, făcută de procurorii Parchetului General, într-un dosar de cămătărie. Potrivit anchetatorilor, la cămătari apelau mai mulţi împătimiţi ai jocurilor de noroc, care aveau nevoie de bani pe perioade scurte, printre aceştia aflându-se şi preşedintele Camerei de Comerţ.
Mihail Vlasov este fost deputat PNL şi este socrul senatorului PNL Cristian David, ministru pentru Românii de Pretutindeni.
 
 

Vezi si

Atenționare MAE: Greve în lanț pe Aeroportul Heathrow din Londra. Prima, a Poliției de Frontieră, până pe 2 mai

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Regatul Unit al Marii …