Wednesday , May 1 2024

Woody Allen neaga acuzatiile aduse de fiica sa: "Concluziile anchetei de la acea vreme au fost ca Dylan nu distingea intre fantezie si realitate"

woody allen-dylan

Publicistul lui Woody Allen susține că Dylan Farrow, fiica adoptivă a sa, nu are abilitatea de a face distincția între “fantezie și realitate”.
Dylan Farrow, fiica adoptivă a lui Woody Allen, l-a acuzat, sâmbătă, pe regizorul american, spunând că acesta a agresat-o sexual în copilărie, exprimându-se astfel pentru prima dată în mod public în legătură cu o acuzaţie veche de peste 20 de ani.
O zi mai târziu, publicistul lui Woody Allen (78 de ani) a făcut o declarație în care susține că regizorul susține că declarațiile fiicei sale adoptive sunt false și rușinoase. “Woody Allen va oferi în curând o replică, dar până atunci este foarte important să precizăm unele lucruri. La momentul respectiv, o anchetă s-a desfășurat, iar concluzia a fost că nu existau dovezi ale unei agresiuni sexuale și că Dylan Farrow nu avea capacitatea de a distinge între fantezie și realitate”, a mai precizat publicistul lui Woody Allen.
Dylan Farrow, în vârstă de 28 de ani, pe care Woody Allen a adoptat-o cu actriţa Mia Farrow pe vremea când formau un cuplu, a afirmat într-o scrisoare deschisă, publicată pe blogul cotidianului The New York Times, că a fost agresată sexual la vârsta de şapte ani, în podul locuinţei familiale, scrie CNN.
“Care este filmul vostru preferat regizat de Woody Allen? Înainte de a răspunde, ar trebui să ştiţi că atunci când aveam şapte ani, Woody Allen m-a luat de mână şi m-a condus într-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus să mă întind pe burtă şi să mă joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi, el m-a agresat sexual”, scrie tânăra.
“Îmi vorbea în timp ce îmi făcea acel lucru, murmurându-mi că sunt o fetiţă cuminte, că acela era secretul nostru, promiţându-mi că vom merge la Paris şi voi fi un star de cinema”, a adăugat ea.
Tânăra femeie spune că i-a vorbit mamei sale, în epocă, despre acele lucruri.
Nu este prima dată când regizorul este acuzat că şi-a molestat sexual fiica adoptată în timpul relaţiei cu Mia Farrow. În 1992, chiar Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen că a molestat-o pe fiica lor Dylan, pe atunci în vârstă de şapte ani.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …