Tuesday , April 30 2024

Lavinia, cu sunculitele la vedere pe scena

lavinia

Lavinia Parva luase in greutate la un moment dat, in perioada in care se retrasese de pe piata muzicala. Dupa o pauza de mai bine de un an, Lavinia si-a pregatit relansarea si s-a pus pe slabit.
Lavinia Parva si-a schimbat look-ul si stilul muzical si a revenit in muzica in urma cu cateva luni, dar in acel moment nu reusise sa dea jos si kilogramele in plus. Printre primele concerte sustinute in strainatate cu noul look, Lavinia s-a cam facut de ras, sau cel putin aceasta a fost parerea fanilor prezenti la un concert de-al ei dintr-un club din Italia. In ciuda show-ului extraordinar pe care l-a oferit fanilor, vestimentatia de scena nu a avantajat-o deloc!
Cantareata a imbracat un corset negru, care parea insa cu un numar sau doua mai mic. Desi ii scotea sanii in evidenta, la subrat o strangea atat de tare incat i-au iesit sunculitele, dandu-i un aspect inestetic. Mai mult, si la coregrafia din timpul concertului, Lavinia parea deranjata de corset.
lavinia1Acum, iubita lui Banica jr a mai slabit, iar costumatiile de scena nu-i mai dau batai de cap. Solista este atenta la alimentatie, face si sport regulat, asta ca sa se mentina in forma.
wowbiz.ro

Vezi si

“Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film. Lista câștigătorilor

Filmul “Libertate”, regia Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film de …