Tuesday , April 30 2024

Grecii, atac sub centura la adresa romanilor, inaintea meciului de baraj

mutu-piturca

România şi Grecia se vor întâlni în barajul de calificare pentru CM 2014, iar războiul psihologic a început. Presa greacă a lansat un atac murdar la adresa românilor.

Publicatia Contra a realizat un material de prezentare a echipei nationale a Romaniei, scatand in evidenta conflictul pe care selectionerul Victor Piturca il are cu Adrian Mutu. In opinia grecilor, Romania sufera din plin dintr-un conflict al orgoliilor unor “capete seci”.

“Un antrenor condamnat, un star si o tara saracita de capete seci!, aceasta este descrierea facuta nationalei Romaniei in presa elena, citata de ziare.com.

“Antrenorul Victor Piturca a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in timp ce Gigi Becali, adevaratul instigator al fotbalului din acea tara, se afla dupa gratii. Campionatul este ‘cel mai slab din istorie’, starul echipei, Adrian Mutu, este la cutite cu selectionerul, iar talentele lipsesc. Chiar si asa, Romania este pe merit la baraj si cauta biletele pentru Cupa Mondiala, chiar daca nu se mai lauda cu performantele din vremea lui Gica Hagi”, apreciaza jurnalistii eleni.

Grecii au trecut in revista cele mai importante conflicte din fotbalul romanesc, de la cazul Valiza, care a adus condamnarea lui Piturca, pana la disputa dintre selectioner si Adrian Mutu.

Romania si Grecia se vor intalni pe 15 noiembrie, la Atena, si pe 19 noiembrie, la Bucuresti.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …