Tuesday , April 30 2024

Suceveanul Sergiu Corban a devenit campion european la minifotbal

Corban (2)

Jucătorul celor de la Railex Suceava a câştigat duminică, alături de echipa naţională de minifotbal a României, turneul final al Campionatului European de minifotbal disputat în Grecia.  “Tricolorii” au devenit campioni europeni pentru a patra oară consecutiv, după ce s-au impus în finala competiţiei, cu scorul de 2-0, în faţa Croaţiei

 
Sergiu Corban, component al grupării locale Railex Suceava, a devenit campion european alături de echipa naţională de minifotbal a României, după turneul final desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în Grecia, în prezenţa a 24 de selecţionate de pe bătrânul continent.
“Tricolorii” au câştigat pentru a patra oară consecutiv titlul european, după ce s-au impus duminică seară, în finala competiţiei din Creta, cu scorul de 2-0, în faţa Croaţiei. In semifinale, echipa selecţionerului Tiberiu Lajos a trecut la loviturile de departajare, cu scorul de 2-1, de Germania, după ce portarul Cristian Popa a apărat în două rânduri.
Rezultatele echipei României:
Grupe:
România – Slovenia 1-0
România – Polonia 1-0
România – Croaţia 0-1
Optimi de finală:
România – Slovacia 1-0
Sferturi de finală
România – Anglia 2-0
Semifinale:
România – Germania 0-0 (2-1, d.p.)
Finală:
România – Croaţia 2-0
“Tricolorii” au primit trofeul şi medaliile de campioni europeni chiar din partea preşedintelui Federaţiei Europene de Minifotbal, Răzvan Burleanu. Croaţia a încheiat pe 2, iar Germania a întregit podiumul.
Selecţionerul român Tiberiu Lajos a deplasat în Grecia următorul lot de jucători: Cristian Popa, Gabriel Coşa – Mircea Popa, Călin Trohin, Nicolae Constândana, Ionel Apostu, Sorin Ghiuş, Răzvan Radu, Adrian Călugăreanu, Ovidiu Vâlceanu, Ioan Stirbeţ, Nicolin Miroslav, Radu Burciu, Giorgian Ionescu şi suceveanul Sergiu Corban.
Sergiu Corban este cel de-al treilea jucător de la Railex Suceava care devine campion european cu echipa naţională de minifotbal a României, după Ovidiu Bosancu şi Sorin Nicoară, distinşi la rândul lor cu titlul continental în urmă cu doi ani, la Tulcea. (Dănuţ CHIDOVET)
 

Vezi si

Recomandări ale specialiștilor DSP Suceava de Sărbători: prepararea corespunzătoare a alimentelor și evitarea exceselor alimentare

Consumarea alimentelor în exces poate duce la dispepsii gastro-intestinale (greţuri, balonări, dureri abdominale difuze, scaune …