Tuesday , May 7 2024

El este violatorul jurnalistei de la Europa FM

violator jurnalista

Bărbatul suspectat că în urmă cu o săptămână a violat o jurnalistă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, marţi, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1. Decizia poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.
Bărbatul care, în urmă cu o săptămână, a violat o jurnalistă are 32 de ani şi este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat în anul 2005 la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi eliberat ulterior, în luna iunie a acestui an, pentru bună purtare. La nici două luni de când a fost pus în libertate, individul a comis din nou infracţiuni, violând o jurnalistă de la un post de radio şi încercând să agreseze sexual o secretară de la o universitate din Capitală.
Luni seară, poliţiştii bucureşteni l-au identificat pe bărbatul care a agresat sexual o jurnalistă a postului de radio Europa FM. Oamenii legii au efectuat şi percheziţii la domiciliul individului, unde au găsit hainele cu care era îmbrăcat în ziua când a abuzat de jurnalista de la un post de radio, în apropiere de Lacul Floreasca.
O jurnalistă de la postul de radio Europa FM a reclamat la 112, în urmă cu o săptămână, că a fost obligată de un individ să întreţină raporturi sexuale pe malul Lacului Floreasca.
Victima a sunat la Poliţie la ora 17,00 şi a reclamat că în jurul orei 16,00, în timp ce se afla în zona Perla din cartierul Dorobanţi, a fost acostată de un bărbat necunoscut, care a obligat-o să meargă pe malul Lacului Floreasca. Acolo ar fi ameninţat-o cu un cuţit pentru a o determina să întreţină raporturi sexuale cu el.
Anchetatorii au avut la dispoziţie şi imagini înregistrate de camerele de luat vederi din zonă.

Vezi si

Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarea lună va fi mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult …