Monday , April 29 2024

Ponta: Ramona Mănescu este o alegere bună pentru Ministerul Transporturilor

ramona-manescu1

Potrivit unor surse politice citate de un post de televiziune, premierul Victor Ponta ar fi de acord cu candidatura europarlamentarului Ramona Manescu la sefia Ministerului Transporturilor.
Conducerea PNL a luat în calcul, duminică, două propuneri pentru portofoliul de la Transporturi, respectiv Nini Săpunaru şi Ramona Mănescu, la momentul transmiterii acestei ştiri discutându-se dacă vor fi înaintate ambele premierului Ponta sau doar una dintre ele, potrivit unor surse liberale.
Premierul Victor Ponta consideră că o nominalizare a Ramonei Mănescu pentru funcţia de ministru al Transporturilor reprezintă o variantă mai bună decât alte propuneri, la acest moment fiind aşteptată o decizie oficială a PNL, au declarat surse politice.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, duminică, înainte de reuninea Biroului Politic Naţional, dacă sunt şanse ca europarlamentarul Ramona Mănescu să se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el răspunzând: “Sunt şanse, sunt şanse”.
Crin Antonescu a venit, duminică, la Palatul Parlamentului, la şedinţa BPN a PNL, unde urmează să se decidă nominalizarea partidului pentru preluarea ministerului Transporturilor. El a fost întrebat de jurnalişti dacă e şi Ramona Mănescu pe lista pentru ministerul Transporturilor şi dacă sunt şanse să fie votată, el a răspuns: “Sunt şanse, sunt şanse”.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …