Tuesday , April 30 2024

Irina Columbeanu ii calca pe urme mamei sale. A devenit Mini Miss Fashion TV

irina-miss

Fiica omului de afaceri Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor a făcut furori la un concurs de miss pentru prichindei.
Graţioasă şi zâmbitoare, Irina Columbeanu (6 ani) a defilat pe podium, sâmbătă seara, în faţa a sute de oameni prezenţi la eveniment, ca un adevărat model, semn că genele Monicăi Gabor s-au transmis şi fiicei ei.
Irinuca, rodul iubirii dintre Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, a făcut furori la Baby Fashion Weekend, spectacol organizat de Fashion TV şi Primăria Constanţa în Piaţa Casino din staţiunea Mamaia. 25 de copii cu vârste până în 14 ani au defilat pe podium, ca nişte adevărate manechine, prezentând colecţiile pentru cei mici ale unor branduri de renume.
Irina Columbeanu a intrat cu numărul 14 în concurs şi nu a fost scăpată nici o clipă din ochi de tatăl ei. Pe tot parcursul serii, milionarul a urmărit spectacolul din primul rând, vizibil emoţionat să îşi vadă fiica pe scenă. La finalul festivităţii de premiere, Irinel Columbeanu s-a alăturat celorlalţi părinţi, urcând pe podium lângă fiica sa, care, în urma voturilor juriului, a primit titlul de Mini Miss Fashion TV Model.
irinairina1Cu mai mulţi ani în urmă, fosta soţie a lui Irinel şi mama fetiţei, Monica Gabor, şi-a făcut debutul în modelling tot pe o scenă Fashion TV, la Bucharest Fashion Week.
libertatea.ro

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …