Sunday , April 28 2024

Decizie radicala luata de Bianca inaintea nuntii cu Victor Slav

bianca

Oricât de surprinzător ar părea, cunoscute fiind strategiile ei pentru a fi în atenţia presei, Bianca Drăguşanu a luat o hotărâre la care nimeni nu se aştepta: aceea de a-şi ţine viaţa privată departe de prima pagină.
“Am obosit să fiu un fel de mâncare pentru tabloide. Am hotărât să nu mai vorbesc despre viata mea personală, chiar dacă e de bine sau de rău, ne priveste doar pe noi”, a anunțat Bianca în emisiunea Poveștiri adevărate de la Acasă TV.
Va fi interesant de observat cât îşi va menţine decizia de a nu se mai afla în centrul atenţiei.
Bianca Drăguşanu s-a născut pe 16 decembrie 1983 în Petroşani şi a devenit cunoscută în lumea mondenă, după ce în mai 2009 a declarat că a fost iubita omului de afaceri italian Mirco Maschino. Câteva luni mai târziu era fotografiată în timp ce făcea dragoste în mare cu designerul Cătălin Botezatu.
De atunci, frumoasa a fost supranumită “Blonda lui Bote” şi a devenit una dintre cele mai comentate dive din showbiz-ul românesc. În martie 2010, povestea de iubire dintre cei doi s-a încheiat, iar Bianca Drăguşanu s-a vopsit brunetă, pentru a scăpa de apelativul “Blonda lui Bote” şi s-a cuplat cu fotbalistul Adrian Cristea, căruia i-a dat papucii în ianuarie 2011.
Din punct de vedere al carierei, pe vremea când de abia gusta din celebritate, Bianca Drăguşanu a participat la emisiunea “Atracţie imposibilă” de la Euforia TV. Apoi a urmat un pictorial în Playboy, iar ulterior a devenit asistenta lui Dan Capatos, în cadrul emisiunii “Un show păcătos”. În toamna lui 2012 a participat la “Dansez pentru Tine”. La sfârşitul anului 2012 a devenit iubita lui Victor Slav, cu care urmează să se căsătorească la începutul lui septembrie.
libertatea.ro

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …