Tuesday , May 14 2024

A murit mama lui Serban Huidu. A fost cercetator cu inventii premiate la nivel international

huidu

Sabina Daniela Ghencea a decedat saptamana trecuta dupa o lunga lupta cu boala, scrie wowbiz.ro
Mama fratilor Vlad si Serban Huidu a fost diagnosticata in urma cu circa cinci ani cu cancer. A fost internata o perioada lunga la o clinica din Viena, iar la inceputul anului trecut medicii i-au dat vestea care a adus mare bucurie in familie: invinsese boala.
Daniela Sabina Ghencea, mama lui Şerban Huidu, a fost cercetătoare în cadrul Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare din Bucureşti. Pentru invenţiile sale în domeniu, mama lui Huidu, care a murit săptămâna trecută, a câştigat numeroase premii în competiţii naţionale şi internaţionale.
“Corn cu gem pentru diabetici” si “biscuiti pentru diabetici” sunt doua produse inventate de Daniela Ghencea, membra a unei echipe de cercetare, si premiate cu medalii de bronz in cadrul celei de-a 15-a editie a Expozitiei Internationale de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi INVENTIKA 2011.

Vezi si

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj pentru fanii săi. „Țineți-mă aproape, pentru că mai …