Friday , May 3 2024

Ryanair a angajat cel mai tanar pilot din lume. Ce varsta are baiatul

ryan irwin

Tanarul britanic Ryan Irwin, in varsta de 19 ani, a devenit cel mai tanar pilot din lume, dupa ce i-a demonstrat companiei aeriene irlandeze Ryanair, care opereaza si in Romania, ca poate pilota un avion cu pasageri.
Baiatul a fost angajat de cea mai mare companie de zbor low-cost din Europa dupa ce a absolvit prestigioasa Academie de Aviatie de la Oxford, scrie DBV News.
Dupa ce isi va finaliza programul de training la Ryanair, britanicul isi va indeplini visul de a fi pilot mult mai devreme decat se astepta. El va controla din cabina pilotilor aeronavele cu pasageri care efectueaza curse internationale. Aceste este visul multor tineri britanici, iar Ryan a starnit admiratia celor care il cunosc, dar si a angajatorilor sai.
“Dupa ce am absolvit cursurile de pilotaj de la Oxford in luna februarie, am primit doua oferte – una de la Ryanair si una de la compania Jet2. Doua oferte in acelasi timp au reprezentat o adevarata surpriza pentru mine, insa Ryanair a fost primul lucru la care m-am gandit dupa ce am absolvit. Este extrem de interesant sa pilotezi un avion comercial, dar si mai distractiv este faptul ca pasagerii stiu ca am numai 19 ani”, a spus Ryan Irwin.

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …