Tuesday , April 30 2024

Fostul premier Radu Vasile, decorat post-mortem de Basescu

Președintele României, Traian Băsescu, a semnat miercuri, 3 iulie, decretul de decorare post-mortem a fostului prim-ministru al României Radu Vasile.
“Pentru contribuția remarcabilă la edificarea și consolidarea statului de drept, pentru întreaga activitate pusă în slujba promovării intereselor României, pentru competența și abnegația dovedite în actul guvernării, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit post-mortem Ordinul Naţional “Steaua României” – în grad de Cavaler fostului prim-ministru al României Radu Vasile (1998 – 1999)”, se arată într-un comunicat emis de Preşedinţia României.
Decorarea a fost făcută la propunerea președintelui României, Traian Băsescu.
Radu Vasile a murit, miercuri dimineaţă, după o lungă luptă cu un cancer de colon cu care a fost diagnosticat în 2010. “Tata a plecat liniştit dintre noi”, a spus fiul fostului premier, care a îndemnat presa să respecte momentul greu prin care trece familia sa în aceste momente.
Funeraliile fostului premier Radu Vasile vor avea loc, vineri, la Cimitirul Bellu Catolic.

Vezi si

Peste jumătate dintre părinții care muncesc în alte țări nu vin acasă de Sărbători

Mai mult de jumătate – 55% – dintre părinții care lucrează peste graniță nu vor …

One comment

  1. Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veşnic al iadului? . Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutaţi pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaşte personal va fi mântuit. Dacă nu ştiţi cum să ÎL căutaţi citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).