Scandal la “Romanii au talent”. Vezi ce acuzatii i se aduc lui Mihai Petre

14/05/12 ora:10:17am

Loredana Fieraru, cea despre care se spunea că îi calcă pe urme Andrei, nu a stralucit în finala de la “Românii au talent” de la PRO TV. Adolescenta din Vâlcan (jud. Hunedoara) şi tatăl ei, care cântă la ţambal, au fost făcuţi praf de Mihai Petre. “Nu v-aţi ridicat la nivelul pretenţiilor. Fără muncă nu se poate. Să cântaţi după ureche nu se poate”, a punctat Mihai Petre. Cristian Fieraru, tatăl tinerei, care, de altfel, a şi cântat cu ea pe parcursul întregului concurs, a fost la un pas să-şi iasă din minţi în momentul în care a coborât de pe scenă.

Extrem de nervos, bărbatul care a povestit că a făcut un credit pentru a ajunge la preselecţiile show-ului, nu l-a cruţat pe Mihai Petre.

“Nu mă interesează părerea lui. M-ar fi putut interesa dacă s-ar fi priceput, măcar puţin, la muzică. El poate că e un dansator talentat, nu mă pricep, dar în muzică e un nimeni. Se pricepe mai puţin la muzică decât mă pricep eu la tango”, a spus el furios. În timp ce o consola pe Loredana, care plângea în hohote, tatăl a răbufnit din nou: “Mihai Petre nu ne suportă, ne-a arătat acest lucru încă din preselecţii şi a aşteptat finala să se răzbune. Mă gândeam că o să ne facă ceva, dar nu credeam că va avea suflet să ne atace atât de rău. Trebuia să mă aştept la orice de la el”, spune feraru pentru Libertatea.

Loredana şi Cristian Fieraru, din localitatea hunedoreană Vulcan, sunt o familie modestă, care trăieşte într-o căsuţă sărăcăcioasă dintr- un cartier periferic al oraşului. Tatăl lucrează ca agent de pază, câştigând 500 de lei, iar mama fetei e angajată la primărie. Sunt oameni săraci, care au sacrificat totul pentru a vedea că fiica lor are o şansă în muzică.