Modele din anii ’90 au defilat la Milano  pentru Dolce & Gabbana. Pe podium au urcat Monica Bellucci, Carla Bruni, Eva Herzigova

25/09/18 ora:7:27pm

În timp ce modelele tinere defilează la majoritatea prezentărilor de modă, casa de modă Dolce & Gabbana a decis să facă un pas în timp, la Milano, sâmbătă. Pe podium au urcat, alături de mai multe tinere, legende ale modei precum Monica Bellucci (53 de ani), Carla Bruni (50 de ani), Eva Herzigova (45 de ani) și Helena Christensen (49 de ani).

În ultimii ani, casa Dolce & Gabbana a fost deschisă la colaborările cu modelele deja ieșite din circuitul prezentărilor de modă, astfel că la Săptămâna Modei de la Milano au urcat pe scenă fostele modele, care au cunoscut celebritatea în anii 90.

În timpul prezentării de modă, Helena a purtat ținute pline de detalii și accente florale exagerate, iar Monica (foto1) și-a apărat formele mai rotunde într-o rochie neagră, fără umeri, cu buline albe, purtând tocuri înalte.

Carla Bruni (foto2) a purtat un costum brodat cu elemente aurii și Eva Herzigova a apărut în fața spectatorilor cu o rochie neagră.

libertatea.ro