Monday , February 6 2023

La 54 de ani, Monica Bellucci are un iubit de 36 de ani

După ce fostul soţ, actorul francez Vincent Cassel, s-a însurat anul acesta cu fotomodelul Tina Kunakey (21 de ani), Monica Bellucci a reuşit şi ea să-şi refacă viaţa. Vedeta italiană s-a cuplat recent cu francezul Nicolas Lefebvre, care este cu 18 ani mai tânăr decât ea.

Este îndrăgostită la nebunie de acesta şi a ţinut să facă anunţul că şi-a găsit sufletul pereche: “Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”. Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent este proprietarul unei galerii de artă. Trăiesc un moment magnific în existenţa mea”, a mărturisit actriţa în revista “Voici”.
Monica Bellucci nu şi-a mai găsit liniştea până acum, după ce a divorţat de Vincent Cassel, în august 2013. A suferit mult din cauza despărţirii lor, după 18 ani de relaţie. Însă nu a spus niciodată motivul divorţului.
“Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru demonii proprii. Într-un cuplu, trebuie să fie mereu doi pentru a dansa tango. Ca să funcţioneze un cuplu, nu trebuie să pui piedici libertăţii celuilalt. În dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când numai unul din doi e generos. Altfel relaţia se rupe. Când Vincent şi eu am decis să divorţăm, am fost foarte tulburată. Trebuie să ai curaj să treci peste un aşa obstacol. Implică o totală redescoperire de sine”, a spus actriţa, care are o avere de 45 de milioane de dolari.
Bellucci şi Cassel au împreună două fiice, Léonie, de 8, şi Deva, în vârstă 14 ani. Din fericire, cei doi au rămas încă apropiaţi, iar acest lucru a făcut-o să învingă marea durere a despărţirii.
“Dragostea, mai ales când sunt copii la mijloc, rămâne. Am făcut greşeli adesea din pasiune, însă toate experienţele m-au îmbogăţit. Dragostea şi dorinţa au fost motorul şi firul roşu în întreaga mea viaţă”, a mărturisit vedeta italiană.
Monica Bellucci a jucat în 60 de filme, între care se numără şi celebra peliculă ”Patimile lui Hristos”.
click.ro

Vezi si

Grammy: Beyonce doboară recordul de premii, Harry Styles câștigă premiul pentru cel mai bun album

Beyonce a primit noi premii și a doborât recordul de distincții obținute vreodată la Grammy, …