Actrita Kelly McGillis, starul din “Top Gun”, s-a casatorit cu partenera ei de viata

19/09/10 ora:6:28pm

Actri]a american\ Kelly McGillis, starul din filmul “Top Gun”, s-a c\s\torit, miercuri, cu partenera ei de via]\, directorul de vânz\ri Melanie Leis, la un an dup\ ce a declarat c\ este lesbian\, informeaz\ dailymail.co.uk.

Potrivit publica]iei New York Times, c\s\toria civil\ a fost oficiat\, miercuri, de judec\torul Robert T. Zane III, la Collingswood Municipal Court din New Jersey.

Kelly McGillis, în vârst\ de 53 de ani, [i Melanie Leis, în vârst\ de 42 de ani, s-au cunoscut în anul 2000. Melanie Leis este directorul de vânz\ri al companiei Independence Communications din Philadelphia.

Pe atunci, Melanie Leis lucra în barul restaurantului din Key West (Florida) pe care McGillis îl de]inea împreun\ cu cel de-al doilea ei so], Fred Tillman, cu care are dou\ fiice – Kelsey Laure, în vârst\ de 20 de ani, [i Sonora Ashley, în vârst\ de 17 ani.

În mai 2009, Kelly McGillis a anun]at c\ este lesbian\, punând astfel cap\t zvonurilor referitoare la orientarea sa sexual\ care au circulat timp de mul]i ani în presa interna]ional\. Kelly McGillis, care a fost c\s\torit\ de dou\ ori, a dezv\luit c\ este lesbian\ în cadrul unui interviu acordat site-ului Shewired.com.

Printre rolurile care au f\cut-o celebr\ se num\r\ cele din lungmetrajele “Martorul/ Witness” (1985), în care a jucat al\turi de Harrison Ford, “Top Gun” (1986), în care a jucat cu Tom Cruise, [i “Acuzata/ The Accused” (1988), în care a jucat al\turi de Jody Foster.