Friday , April 26 2024

Viitorul Liteni s-a încununat cu titlul de campioană în Liga a IV-a

Echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca a reușit eventul în sezonul 2018/2019, după ce s-a impus miercuri, pe teren propriu, în fața celor de la Siretul Dolhasca, cu scorul de 3-2, într-un meci din cadrul penultimei etape a campionatului județean

Viitorul Liteni a câștigat campionatul Ligii a IV-a. Echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca s-a încununat cu titlul de campioană cu o etapă înainte de finalul sezonului, după ce s-a impus miercuri, pe teren propriu, în fața celor de la Siretul Dolhasca, cu scorul de 3-2, prin golurile marcate de Solcan, Bijec și Cristescu. La finalul meciului, “alb-albaștrii”, care vor reprezenta județul Suceava la barajul de promovare, și-au primit trofeul și medaliile de campioni din mâna vicepreședintelui Asociației Județene de Fotbal, Aurel Constantin. Campioană județeană după o pauză de 14 ani, echipa din Liteni a reușit în sezonul 2018/19 eventul, după ce a cucerit și Cupa României.

FC Pojorâta a reușit scorul penultimei etape, 7-1 la Cajvana și va termina sezonul pe poziția a 2-a, în timp ce Juniorul Suceava și-a asigurat locul pe podium după victoria, scor 6-0, cu ­Spor­ting Poieni Solca. Progresul Frătăuții Vechi a urcat pe locul 4, după ce a trecut pe teren propriu, de Viitorul Verești, cu 5-3, prin golurile marcate de Scutariu (2), Lelcu, Pandele și Ilaș, în vreme ce Rarău Câmpulung s-a salvat mathematic de la retrogradare, după succesul obținut în fața Recoltei Fântânele, scor 4-1, prin reușitele lui Cherariu (3) și Zbranca.

Rezultatele penultimei etape:

Juniorul Suceava – Sporting Poieni Solca: 6-0

Rarău Câmpulung – Recolta Fântânele: 4-1

Progresul Frătăuții Vechi – Viitorul Verești: 5-3

Viitorul Liteni – Siretul Dolhasca: 3-2

Stejarul Cajvana – FC Pojorâta: 1-7

Victoria Vatra Moldoviței – LPS Suceava: 1-0

Zimbrul Siret – Şomuzul Preutești: 2-1

Moldova Drăgușeni – Vânătorul Dorna Candrenilor: 3-0 (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …