Friday , April 26 2024

Toma Niga, convocat la o acțiune de selecție pentru naționala de tineret

Portarul Forestei se află printre cei 22 de jucători din Liga a II-a și Liga a III-a pe care selecționerul Daniel Isăilă i-a chemat luni, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea

 Toma Niga

Portarul Forestei Suceava, Toma Niga, a fost convocat de antrenorul echipei naționale de tineret a României, Daniel Isăilă, la o acțiune de selecție la care mai iau parte alți 21 de jucători din Liga a II-a și Liga a III-a. Acțiunea va avea loc luni, începând cu ora 11.00, la Centrul Național de Fotbal din Buftea, anunță frf.ro.

In vârstă de 19 ani, Toma Niga face parte din lotul Forestei din 2015, iar în actualul sezon al Ligii a II-a a fost titular în 19 meciuri.

Lista jucătorilor convocați de Daniel Isăilă: Toma Niga (Foresta), Bogdan Căucă (FC Brașov) – portari, Alexandru Niță (Dacia Unirea Brăila), Alexandru Belecciu (Aerostar Bacău), Cezar Strat (Aerostar Bacău), Andrei Tirică (CS Mioveni), Ionuț Cioplintă, (Industria Galda de Jos), Radu Crișan (AFC Hermannstadt)

Ionuț Carabela (Juventus București) – fundași, Crinel Stoica (Chindia Târgoviște), Stefan Vasile (CS Afumați), Cosmin Bura (Olimpia Satu Mare), Carol Erdei (Olimpia Satu Mare), Răzvan Trif (Gaz Metan II Mediaș), Darius Costea (Luceafărul Oradea), Eduard Florescu (CS Mioveni), Paul Iacob (FC Brașov), Ionuț Tripșa (FC Brașov), Laurențiu Manole (Sepsi OSK), Adrian Bedea (Luceafărul Oradea) – mijlocași, Andrei Ludușan (Olimpia Satu Mare) și Alexandru Muscă (Juventus București) – atacanți.

Naționala de tineret a Româ­niei va susține un stagiu de pre­gătire la Marbella, în Spania, în perioada 21-28 martie. Cu această ocazie, tricolorii vor susține și două meciuri amicale, cu reprezentativa Rusiei, pe 24 martie, și cu Danemarca, pe 27 martie. Cele două partide de verificare vor fi primele meciuri ale lui Daniel Isăilă pe banca tehnică a reprezentativei under 21 înaintea startului preliminariilor pentru turneul final al Euro 2019, care va avea loc în Italia. (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …