Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni a încheiat anul cu o victorie prețioasă

In ultima etapă a turului Ligii a III-a, echipa antrenată de Dan Dăscălescu și Iulian Darabă s-a impus vineri, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Julei, în minutul 89 

Şomuz Fălticeni a încheiat turul campionatului Ligii a III-a cu o victorie extrem de prețioasă. Vineri, în ultima etapă programată în acest an, trupa antrenată de Dan Dăscălescu și Iulian Darabă s-a impus pe stadionul Tineretului, în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat, cu 1-0.

Eduard Julei a păstrat toate cele trei puncte la Fălticeni, marcând cu călcăiul unicul gol al întâlnirii, în minutul 89.

Pentru Vasile Padovei și Ioan Nechitoaia a fost ultima apariție în tricoul Şomuzului Fălticeni, cei doi urmând să se dedice pe viitor activității specifice subofițerilor Jandarmeriei Române, în județele Bacău, respectiv Neamț.

Cu această victorie, Şomuz Fălticeni a încheiat anul în obiectiv, pe locul 11, în afara zonei locurilor retrogra­dabile.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Arăpașu, Dohotariu, Kuruc, Baltariu – Mircescu, Zamă, I. Nechitoaia, Melinte – Ed. Julei, Padovei. Pe parcurs a mai intrat și Podgorodețchi. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …