Friday , April 26 2024

Foresta s-a întors cu un singur punct de la Râmnicu Sărat

Trupa lui Selim Benachour a remizat vineri după-amiază, pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat, scor 1-1, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii a III-a. Conduși pe tabelă încă din primul sfert de oră, “galben-verzii” au egalat în minutul 83, prin Teodor Lungu, dintr-o lovitură liberă

Foresta a obținut un singur punct în etapa a IV-a a campionatului Ligii a III-a, după ce a remizat vineri după-amiază, scor 1-1, pe terenul grupării CSM Râmnicu Sărat.

Formația buzoiană a deschis scorul încă din minutul 11, în urma unui cadou făcut de Cotună, care a degajat greșit până la Bălan, iar atacantul gazdelor a înscris pentru 1-0.

Aflată la al treilea meci în șase zile, trupa lui Selim Benachour a alergat după egalare, și-a creat câteva ocazii de gol, dar nu a reușit să schimbe tabelă până la pauză.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică cu un sfert de oră înainte de final, iar “galben-verzii” au speculat momentul, reușind să egaleze în minutul 83, prin basarabeanul Teodor Lungu, care a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, stabilind scorul final la 1-1.

Foresta: Cotună – Onofraș, Mateciuc, Cem, Nguyen – Celead­nic, Ionescu – Lungu, Ri­goni, Bouadjila – Gru­mezescu. Antrenori: Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță. Au mai jucat: Roman și Artenie.

În runda următoare, Foresta va primi sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul Areni, vizita celor de la CSM Roman.

Rezultatele etapei a IV-a:

CSM Râmnicu Sărat – Foresta Suceava 1-1

CSM Roman – CSM Focșani 0-1

CSM Pașcani – Sănătatea Darabani 2-1

KSE Târgu Secuiesc – Şomuz Fălticeni 4-0

Metalul Buzău – FC Botoșani II 2-1

Sporting Liești – Bucovina Rădăuți 0-2

Ştiința Miroslava – Ceahlăul Piatra Neamț 1-0

Oțelul Galați – Gloria Buzău 0-0. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …