Friday , April 26 2024

Foresta s-a impus pe final de meci în fața Sportingului Liești

Echipa antrenată de Florin Cristescu a câștigat sâmbătă, pe Areni, în fața gălățenilor, cu scorul de 3-1. Conduși la pauză, “galben-verzii” au întors rezultatul în repriza secundă prin golurile marcate de Pavel (’61), Rigoni (’87) și Artenie (’90)

  

Foresta a obținut prima victorie cu Florin Cristescu pe banca tehnică, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața gălățenilor de la Sporting Liești, cu 3-1, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii a III-a.

“Galben-verzii” au presat încă din primele minute, dar Mateciuc și Artenie nu au nimerit spațiul porții apărare de Vădeanu. Contrar cursului jocului, oaspeții au deschis scorul pe Areni, în minutul 43, la capătul unui contraatac finalizat de Munchiu. Formația suceveană avea să restabilească egalitatea în minutul 61, când Pavel a înscris cu o lovitură de cap. Gălățenii au evoluat în ultimul sfert de oră cu un jucător mai puțin pe teren, după eliminarea lui Bîrlădeanu, iar italianul Rigoni, revenit după o accidentare, a întors scorul în minutul 87, cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Foresta avea să-și securizeze victoria în minutul 90, când Ionuț Artenie a stabilit scorul final la 3-1.

“Mă bucur pentru rezultat, mă bucur că am câștigat patru puncte în ultimele două etape și sper să o ținem tot așa, mai ales că nu este presiunea rezultatelor la echipă. Intrarea lui Rigoni a revigorat mijocului terenului, am jucat ceva mai repede, dar s-a cunoscut că vine după o perioadă lungă de inactivitate. Vom încerca să avem aceiași atitudine la Galați. Dacă vom aduce puncte de acolo, probabil va veni și mai multă lume la stadion”, a declarat Florin Cristescu.

Foresta: Logofătu – Mocanu, Mateciuc, Vițelaru, Onofraș, Căinari, Bejenar, Artenie, Grumezescu, Martin, Pavel. Au mai intrat: Rigoni, Lungu, Boca și Ionescu.

În runda următoare, Foresta va evolua sâmbătă, de la ora 17.00, pe terenul Oțelului Galați. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …