Friday , April 26 2024

Foresta ar putea efectua cantonamentul de iarnă la Chișinău

Conducerea de pe Areni ia în calcul această variantă la solicitarea lui Petre Grigoraș, care vrea să aibă la dispoziție un teren de antrenament de dimensiuni normale. “Suntem în discuții cu cei de la Zimbru Chișinău pentru a ne pune la dispoziție baza de pregătire pentru perioada 3-15 februarie”, a anunțat președintele Andrei Ciutac. “Galben-verzii” se reunesc joi dimineață, pe stadionul Areni 

Foresta ar putea efectua cantonamentul de iarnă la Chișinău. Condu­cerea clubului de pe Areni ia în calcul această variantă în condițiile care Petre Grigoraș vrea să aibă la dispoziție un teren de antrenament de dimensiuni normale, inexistent la Câm­pulung sau Pojorâta, unde “galben-verzii” obișnuiesc să facă stagiile de pregătire.

“Suntem în discuții cu cei de la Zimbru Chișinău pentru a ne pune la dispoziție baza de pregătire pentru perioada 3-15 februarie, când intenționăm să efectuăm cantonamentul de iarnă. Pe lângă un teren de antrenament de dimensiuni normale și o modernă sală de forță, acolo am găsi și adversari pentru eventualele meciuri amicale, ținând cont că mai toate echipele din Republica Moldova se vor afla în plină pregătire de iarnă”, a precizat preșe­dintele Forestei, Andrei Ciutac.

“Galben-verzii” se reunesc joi dimineață, la ora 10.00, pe stadionul Areni, iar în următoarele două zile au programată vizita medicală.

Grigoraș vrea întăriri: “Trebuie să aducem trei-patru fotbaliști de valoare”

Până la plecarea în cantonament, antrenorul Petre Grigoraș a anunțat că vrea să-și întărească lotul cu trei-patru jucători de valoare. “Suntem la patru puncte de Aerostar și aveam șansa noastră în lupta pentru promovare. Pentru asta însă, împreună cu conducerea clubului, trebuie să transferăm în această iarnă trei-patru fotbaliști de valoare peste ce aveam în lot la ora actuală”, a anunțat antrenorul Forestei.

Pe lista de achiziții se află Andrei Alecsandru și Radu Ungurianu, dar cei doi au fost declarați netransferabili de oficialii Bucovinei Rădăuți.

Trebuie să prelungească împrumuturilor celor trei juniori de la Sporting Vaslui

O prioritate pentru conducerea de pe Areni este și prelungirea împrumuturilor juniorilor Ionuț Ailenei, Vali Hagiu și Auraș June, chemați mâine la reunirea clubului de care aparțin, Sporting Vaslui.

Dacă Foresta bate pasul pe loc pe piața transferurilor, principala contracandidată la promovare, Aerostar Bacău, a efectuat deja patru achiziții: portarul Bogdan Miron (Hușana Huși), fundașul central Andu Moisi (Ozana Târgu Neamț), mijlocașul Andrei Gavrilă (Cetate Râșnov) și fostul internațional de tineret Marius Chelaru (Poli Iași).

Conducerea clubului de pe Areni a perfectat până acum două meciuri ­ami­­cale, ambele în compania Ştiinței Miroslava, pe datele de 22 februarie, pe teren propriu, și pe 29 februarie, în deplasare, la Uricani.

Clasată pe locul 2 în seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar, Foresta va începe returul pe 7 martie, în deplasare, contra gălățenilor de la Sporting Liești. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …