Friday , April 26 2024

Foresta a obținut împrumutul unui fundaș de la Concordia Chiajna

In vârstă de 22 de ani și cu cinci prezențe în actualul sezon al Ligii I, stoperul Lucian Asanache va ajunge astăzi la Suceava. “Din punct de vedere fizic, știm că este la parametri optimi pentru că a fost în cantonament cu Concordia în Antalya”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al Forestei, Andrei Ciutac 

Foresta - Asanache

Foresta a bătut palma cu Concordia Chiajna pentru împrumutul până în vară a fundașului Lucian Asanache. In vârstă de 22 de ani, Asanache a debutat în prima ligă în luna octombrie a anului trecut, la un meci cu Pandurii Târgu Jiu, iar de atunci fundașul gă­lățean a mai prins doar trei partide în tricoul celor de la Concordia Chiajna.

“Asanache va ajunge marți la Suceava și va intra în programul normal de pregătire al echipei. Din punct de vedere fizic, știm că este la parametri optimi pentru că a fost în cantonament cu Concordia în Antalya”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al Forestei, Andrei Ciutac, care a precizat că Lucian Asa­nache este ultimul achiziție a formației sucevene în intersezon.

Lucian Asanache a debutat în fotbalul mare la Dunărea Galați, iar apoi a mai jucat pentru Oțelul Galați și Fortuna Poiana Câmpina.

Asanache este cel de-a cincilea transfer pe care Foresta îl face în această iarnă, după atacanții Cătălin Vraciu (ACS Poli Timișoara) și Robert Grumezescu (ACS Berceni) și mijlocașii Alexandru Ivan (ex. Bucovina Pojorâta) și Alexandru Corban (FC Botoșani), ultimul urmând să se alăture lotului sucevean abia de săptămâna viitoare.

Lucian Asanache poate debuta în tricoul “galben-verzilor” în meciul amical pe care trupa antrenată de Cristi Popovici îl are programat mâine, cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la LPS Suceava, în compania divizionarei a treia Aerostar Bacău. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …